2022-02-21 Voorjaarsvakantie

20 - 25 februari 2022 Voorjaarsvakantie

Zo 20 februari
Ons eerste reisdoel is camping De Rozenhof in Vijlen. Het waait aardig onderweg en dat wordt in Limburg niet minder.
We zetten de camper met de kop in de wind in verband met de te verwachten storm. Desondanks schudt de camper behoorlijk in de nacht.
De volgende dag is de wind wat afgezwakt, maar wel miezerig en koud. We wandelen een stukje en daarna maar spelletjes binnen.
‘s-Avonds eten we in het restaurant van de camping.

De Geul

Di 22 februari
Na de ochtendrituelen vertrekken we naar Brabant. We staan twee dagen op charmecamping De Kleine Abtshoeve in Oosterhout. Echt een heel fraaie camping met bloemperken. Hert restaurantje staat goed aangeschreven dus daar eten we de beide avonden maar.
Woensdags maken we een flinke fietstocht naar Drimmelen, Hooge- en Lage Zwaluwe. Onderweg lunchen we we in het fraaie restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe.

restaurant Onze Kerk

Do 24 februari
Vandaag rijden we een klein stukje naar onze volgende camping. Het is De Grienduil in Nieuwland (U).
Het restaurantje blijkt een frietkot te zijn, maar dat is niet erg omdat we de laatste dagen uitgebreid gegeten en gedronken hebben. De bestelde Koeien in het gras (patat met frikandel) worden keurig aan de camper bezorgd.

Vrij 25 februari
De voorjaarsvakantie zit er weer op. Onderweg nog lekker koffie met gebak genuttigd in La Place in Meerkerk. Een bijzonder sfeervol wegrestaurant.